Kurssien valitseminen

Joulu-tammikuussa opiskelija valitsee, mitkä kurssit hän aikoo suorittaa seuraavana lukuvuonna. Nämä niin kutsutut esivalinnat tehdään Wilmassa apulaisrehtorin ohjeiden mukaisesti. Koska koko seuraavan lukuvuoden kurssitarjotin tehdään opiskelijoiden esivalintojen perusteella, niiden tekeminen huolellisesti on erittäin tärkeää. Opiskelijalle ikään kuin varataan paikka niille kursseille, jotka hän on ilmoittanut  opiskelevansa.

Toukokuussa opiskelija tekee seuraavan lukuvuoden lukujärjestyksen Wilmassa apulaisrehtorin ohjeiden mukaisesti. Tuolloin opiskelija valitsee kurssitarjottimelta lukujärjestykseensä ne kurssit, jotka hän on itselleen esivalintavaiheessa ns. tilannut. Opiskelijan itselleen suunnittelemaan lukujärjestykseen voi kuitenkin tulla pieniä muutoksia, kun ryhmäkokoja tasataan kesällä. Jos kaikki tietyn kurssin valinneet opiskelijat eivät mahdu ryhmiin, ryhmistä poistetaan ne opiskelijat, jotka eivät ole valinneet kurssia esivalintavaiheessa.

Kurssit suoritetaan pääsääntöisesti numerojärjestyksessä.

Lataa tiedosto (PDF, 219KB)