Kuulumisia ja kilpailutuloksia Intiasta

Terveisiä taas täältä Pohjois-Intiasta!
WP_20151117_022
Quantan kilpailut jatkuivat maanantaina elektroniikkalajeilla, veneenrakennuksella (Water Craft Race) ja robottikisalla (Obstacle Robot Race). Suomalaisedustus löytyi ensimmäisestä: Haukilahden lukion joukkue sai hienosti kunniamaininnan hienosta suorituksesta.  Jälkimmäisessä ei suomalaisia ollut kisaamassa.

Maanantain ohjelmassa oli myös alkukilpailu Science Quiz -lajissa, johon jouduimme vaihtamaan toisen osallistujan: Arttu tuli tuuraamaan fysiikkamestari Teemua. Vaihdos ei onneksi vaikuttanut suorituksen tasoon, sillä fiksu ja filmaattinen parivaljakko Peppi ja Arttu taistelivat tiistain loppukilpailussa monien  vaiheiden jälkeen hienosti kolmanneksi!WP_20151117_012

Tiistain palkintojenjaossa selvisi myös Teemun Debate-sijoituksen kohtalo, joka ei tällä kertaa hienosta suorituksesta huolimatta riittänyt aivan palkinnoille asti.

Loppumatkan ohjelma on rankka yön yli kestävine bussimatkoineen Lucknowsta Agran kautta Delhiin. Agrassa ihastellaan mm. maailmankuulua Taj Mahalia. Tämän jälkeen ennen perjantain lentoa Suomeen jäljellä on yksi välipäivä Delhissä. Koko reissun tunnelmia ja kokemuksia saadaan lukea opiskelijoiden matkaraporteista lähiviikkoina.

teksti: Juha Törmikoski