Yhteishaun tulosten julkistaminen ja opiskelupaikan vastaanottaminen

Yhteishaun tulokset julkistetaan 15.6.2017 Kannaksen lukion nettisivuilla ja lukion ovessa klo 8.00.

Valitut ottavat henkilökohtaisesti opiskelupaikan vastaan tiistaina 20.6.2017 Kannaksen lukiossa (Kannaksenkatu 20) ja tekevät samalla ensimmäisen vuoden kurssivalinnat opinto-ohjaajien, ryhmänohjaajien ja tutoreiden avustuksella.

Kuvataide- ja muotoilulinjalle ja IB-linjalle valittujen ilmoittautuminen on klo 9.00-11.30 ja yleislinjalle valittujen klo 12.00-15.00.

Mukana on oltava peruskoulun päättötodistus. Ota myös oma tablet tai kannettava tietokone mukaan, jos mahdollista. Kurssivalinnat tehdään joko omalla laitteella tai lukion tietokoneluokassa. Tiedossa on oltava myös huoltajan (jos kaksi, niin molempien) yhteystiedot, ml. sähköposti, johon Wilma-tunnuksen teko-ohjeet aikanaan lähetetään.

Jos et itse pääse 20.6. ottamaan opiskelupaikkaa vastaan, voit  valtuuttaa jonkun toisen tuomaan päättötodistuksen ja ottamaan paikan vastaan puolestasi tai olla yhteydessä rehtori Jyrki Rostiin (jyrki.rosti@lahti.fi tai puh. 050 559 7840  ). Tällöin sinun on erikseen sovittava aika opinto-ohjaajalle kurssivalintojen tekemiseen.

Paikka on vastaanotettava viimeistään 30.6.2017.  Ilmoita rehtorille myös, jos et ota opiskelupaikkaa vastaan.

Muilta paikkakunnilta tulevat voivat hakea opiskelija-asuntoa Lahden Oppilastalo Oy:n asuntoloista välittömästi opiskelupaikan vastaanottamisen jälkeen. Kelasta opiskelijat voivat hakea 17 vuotta täytettyään opintorahaa sekä asumistukea ja 18 vuotta täyttäneet myös opintolainaa. Jos opiskelijan päivittäinen koulumatka on yli 10 km yhteen suuntaan, on hänen mahdollista saada Kelalta koulumatkatukea.