Tulossa kuvataiteen lukiodiplomitöiden näyttely

Lämpimästi tervetuloa Kannaksen lukion, Lahden lyseon ja Tiirismaan lukion kuvataiteen lukiodiplomitöiden näyttelyyn CO/Malskille osoitteeseen Päijänteenkatu 9-11. Näyttelyn avajaisia vietetään tiistaina 29.11. klo 18.00 ja näyttely on avoinna  30.11-15.12.2017.

Töitä on esillä seuraavilta opiskelijoilta:

Jonna Braun, Laura Ferm, Matilda Finné, Sara Hiljanen, Nuutti Ilmonen, Miisa Immonen, Kasper Järvelä, Otto Järvinen, Elina Jääskeläinen, Konsta Kantoluoto, Irina Kinko, Sara Kiviniemi, Emma Laine, Veera Laukko, Sini Lehtinen, Teemu LeistoOskari Malinen, Isa Mesimäki, Ada Nummela, Amy Nutchanart, Kiia-Maria Pakarinen, Leevi Pekanmäki, Iisakki Pyysing, Arvi Rahtola, Fanni Rask, Milla Rautio, Natalia Rosendahl, Hannele Ruiz, Miranda Rönnberg, Sofia Tuukkanen, Mari Verkkonen, Miia Vihervuori

Näyttelyä on tukenut CO/Malski