Kuvataidelinjan ja tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n yhteistyöprojekti

Kuvataide- ja muotoilulinjan opiskelijat vierailevat huhtikuussa Reino Nordin keikalla Sibeliustalon Finlandia-klubilla, osana Visuaalisen viestinnän kurssia. Projektin puitteissa opiskelijat pääsevät tuottamaan tapahtumamarkkinointiin liittyvää visuaalista ja kirjallista sisältöä oikealle tapahtuma-alan yritykselle. Yhteistyön tarkoituksena on tarkastella tapahtumatalon markkinoinnissa hyödynnettäviä sosiaalisen median kanavia yhtenä median muotona ja tutustua tapahtumatuotantoon liittyvään viestintätyöhön.
 
Opiskelijoiden kokemuksia projektista voi seurata Kannaksen lukion Facebook-sivuilla ja Instagramissa tunnisteilla #finlandiaklubi, #fk15,  #reinonordin. Projektiin liittyviä kuvia ja kirjallisia tuotoksia julkaistaan myös Kannaksen lukion kotisivuilla kannaksenlukio.fi