Kevään 2018 ylioppilaat Kannaksen lukiosta

Ahlstedt Janina, Ahtialansaari Oona, Alho Mirke, Anttila Lauri, Avaz Seda, Braun Jonna, Cihangir Taika, Finne Matilda, Haakana Laura, Haatanen Julius, Hahl Miina, Halme Susanna, Halonen Jaakko, Harju Anniina, Heiskanen Helmi, Heiskanen Timo, Helminen Lasse, Hirvonen Elina, Huhtinen Ida, Häkkinen Onni, Hämäläinen Emilia, Hämäläinen Jenni, Hämäläinen Riikka, Härkönen Eemeli, Ihalainen Iiro, Immonen Miisa, Immonen Miska, Irri Oona, Isomäki Juho, Jokinen Janina, Juhola Ilona, Järvelä Kasper, Järvinen Jutta, Järvinen Venla, Jääskeläinen Elina, Kaartti Emmi, Kaipainen Konsta, Kalliokoski Venla, Kanerva Matias, Kantoluoto Konsta, Kilpinen Senni, Kinko Irina, Kinnunen Santtu, Kivinen Veikko, Kiviniemi Sara, Kivistö da Costa Cabral Roberto, Koivisto Samuli, Kolehmainen Aleksi, Korkeamäki Jaakko, Kosonen Severi, Kuikka Hilja, Kulmala Tommi, Kuusisto Ilona, Kärkkäinen Iida, Laaksonen Janne, Lahti Oona, Lahtinen Karo, Laine Emma, Laitinen Vili, Lankinen Joona, Lankinen Vanessa, Laukko Veera, Lehtinen Janika, Leisto Teemu, Leppäkynnäs Lenni, Leskinen Aaro, Lintukangas Emma, Mama Karin, Nevala Eetu, Nummela Ada, Ojala Miska, Okker Mikko, Paaso-Rantala Tuulia, Pakkanen Lotta, Pekanmäki Leevi, Pekari Mikko, Pettinen Petra, Pohjola Tomi, Pugatchev Aleksi, Pulkkinen Olli, Pyyhtiä Elli, Pyykönen Jasmin, Pätynen Satu, Qvick Sara, Raanoja Inka, Rahimi Abbas, Rahtola Arvi, Rantapere Oscar, Rask Fanni, Rauhala Tuomas, Rautanen Elias, Rekola Roosa, Reponen Sara-Tuulia, Riipinen Emmi, Ripatti Salla, Rosenberg Kristiina, Rosendahl Natalia, Ruiz Hannele, Ruonakoski Johannes, Rönnberg Miranda, Saari Maria, Saari Otso, Saarinen Topi, Saastamoinen Santeri, Salminen Harri, Salomaa Nora, Salonen Max, Seppälä Arttu, Simonen Nelli, Survonen Valpuri, Tahvanainen Iisa, Takala Petteri, Tamminen Tytti, Terho Lauri, Tiihonen Markus, Toikka Valtteri, Toivonen Joel, Tommola Niklas, Tossavainen Pauliina, Tyni Joonas, Valkonen Ville, Varkka Nicholas, Verkkonen Mari, Vesanen Jasmiina, Vesterinen Veeti, Vihervuori Miia, Viitasuo Santtu, Vola Petra, Voutilainen Sallamari, Vuorinen Ahti, Vähä-Antila Viivi, Vänskä Lia, Wirlander Vilma, Ylinen Jerry, Änkiläinen Sonja, Österlund Niko

 

Paljon onnea kaikille ylioppilaaksi valmistuville opiskelijoillemme!