Let’s go! Lahti liikutti lukiolaisia

Let’s go! Lahti tarjosi keskiviikkona 15.5.2019 mitä mahtavimman liikuntailtapäivän Lahden kaupungin neljän lukion opiskelijoille. Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa, joka järjestettiin Lahden Kisapuistossa ja Pikku Vesijärvellä. Tapahtumassa pääsi kokeilemaan yhteensä 23 mielenkiintoista lajia mm. suppausta, kelluntaa kelluntapuvuilla, jenkkifutista, lacrossea, pyörätuolikoripalloa ja sumopainia. Kuplafutiksessa, beach volleyssa ja köydenvedossa järjestettiin myös turnaukset.

Tapahtuma oli Lahden Liikkuva lukio -projektin alueellisen yhteistyön hieno toteutus. Tapahtuman järjestivät Haaga-Helian AMK:n liikunnanohjaajaopiskelijat omana opiskeluprojektinaan. Tapahtuma oli ansaitusti esillä Radio Voimassa ja Etelä-Suomen sanomissa. Loistavan vastaanoton saaneesta tapahtumasta toivotaan jokavuotista perinnettä.