Kannaksen lukio esittää Lahden kaupunginteatterin Aino-näyttämöllä Pekka Töpöhäntä

 Kaikkien tuntema klassikko Pekka Töpöhäntä seikkailee jälleen! Eräänä päivänä kaupunkiin saapuu kissa, jolla ei ole häntää. Pekka Töpöhäntä herättää kaupungin kissoissa hämmästystä, ärsytystä ja ihastusta. Varmaa on kuitenkin, että kukaan ei suhtaudu ystävälliseen ja nokkelaan kissaan välinpitämättömästi. Näytelmä kertoo erilaisuuden kohtaamisen tärkeydestä. Vasta kun tutustumme toisiimme, voimme huomata, että kissan ja koirankaan ei välttämättä tarvitse tapella kuin kissa ja koira ja joskus pulmissa apu saattaa löytyä odottamattomalta taholta. Suloinen Pekka Töpöhäntä seikkailee Monnin, Pillin ja Pullan kanssa kaikenikäisille sopivassa musiikkipitoisessa sadussa. Tapahtumat etenevät kaupungin kaduilta Ahvenanmaan merellisiin tunnelmiin joulusta kesään. Pekka Töpöhäntä Gösta Knutssonin kirjoittama ja näytelmän on dramatisoinut Kari Suvalo. Näytelmä on suunnattu kaiken ikäisille lapsille. Esiintyjinä toimivat Kannaksen lukion opiskelijat. Myös näytelmän musiikissa, lavastuksessa, puvustuksessa sekä valo- ja äänitekniikassa ovat Kannaksen lukion opiskelijat mukana. Ensi-ilta la 25.1. Aino-näyttämöllä. Muut esitykset: La 25.1. klo 17 Ma 27.1. klo 9.30 Pe 31.1. klo 13 La 1.2. klo 13 La 1.2. klo 17 Ohjaus Ninni Parviainen Musiikki Erja Könönen Puvut Hanna Kaitila Lavastus ja julisteLeena Valtonen Ääni- ja valotekniikka Simo Saukkola