Kevään 2020 ylioppilaat

Kannaksen lukiosta valmistuu tänä keväänä 152 poikkeuksellisen rankoissa olosuhteissa urakkansa valmiiksi saattanutta ylioppilasta:

Aaltonen Aada, Akpirinç Melisa, Auvinen Janne, Fofanov Aleksi, Haakana Tino, Haapalainen Jenna, Haaranen Julia, Hakala Ella, Hakkarainen Tuuli, Hannula Riku, Hassinen Santeri, Haukilahti Rasmus, Heino Leevi, Hollo Onni, Honkala Erika, Honkanen Helena, Hukka Nea, Huttunen Aapo, Hyytiä Linnea, Hämäläinen Wilma, Hänninen Tiia-Maria, Ihalainen Aino, Iivonen Kristian, Ikävalko Sakari, Jaatinen Antti, Joenranta Veeti, Jurkkola Hilda, Järvinen Aino, Järvinen Eemeli, Kaasalainen Aaro, Kadanati Jasmine, Kantoluoto Jenni, Karleman Cessa, Karvonen Pinja, Keltalahti Tiia, Kiilakoski Tomas, Kivekäs Onni, Kivelä Joona, Kivelä Taru, Kivimäki Konsta, Kohonen Anssi, Koivisto Lotta, Koivunen Milla, Koivunen Roosa, Kotonen Severi, Kuisma Iida, Kyllönen Olli, Kämppi Jere, Könönen Milla, Laine Rasmus, Laitiainen Werneri, Latikka Kaisla, Laukkanen Emilia, Lehmusvuori Eeda, Lehtinen Mona, Lehto Matias, Lehtonen Kalle, Lehtonen Miro, Leino Jessika, Leinonen Eetu, Lempinen Oona, Leutola Jaakko, Lindell Jesse, Linsén Akseli, Majava Leevi, Makkula Emil, Mattila Artturi, Mettälä Juho, Mikkola Amanda, Milandou Rabbi, Muikku Aada, Muiluvuori Minna, Mäkelä Veeti, Mäkinen Aaretti, Mäkinen Salla, Mäkipää Jenni, Nazarkina Anna, Niskala Konsta, Niukkanen Leevi, Nordström Sandra, Nuutila Tuomo, Nyberg Camilla, Närhi Joona, Oksanen Elina, Oksanen Inka, Olin Joel, Palander Julia, Parkkinen Veeti, Pekkala Luukas, Pekkarinen Mea, Peltola Aino, Perälä Nora, Pippuri Ronja, Pirkkalainen Anni, Pohjonen Mette-Katariina, Pulkkinen Iida, Puotiniemi Tiia, Pykälistö Inka, Pätynen Olli, Raita Niko, Rantala Melisa, Rantanen Santtu, Rapala Tara, Rauhala Jade, Rautio Lotta, Ruuth Iiris, Ruuth Johanna, Räsänen Markus, Saarinen Siiri, Saarinen Viivi, Sahanen Samuli, Sakomaa Jasmine, Sallinen Joni, Salo Meri, Salo Tomi, Salomaa Iina, Seppälä Salla, Seppänen Neea, Sihvola Ville, Siitari Konsta, Silanen Leevi, Sinor Sille, Sirkka Ronja, Soppi Patrik, Sormunen Lauri, Su Haocheng, Sulkinoja Topi, Sundqvist Viivi, Sutinen Sofia, Taipale Hanna, Takala Joni, Takala Kasperi, Talep Ranta Arturo, Teittinen Iida, Terho Kristian, Tihhomirov Laura, Tikkanen Silja, Toivanen Ella, Tolkkinen Iia, Touhonen Kasper, Tuomi Tuukka, Turunen Tino, Tuovinen Matias, Töyrälä Atte, Valkonen Timo, Velling Petteri, Vesanen Anniina, Vesanen Joona, Voutilainen Amanda, Vyyryläinen Eetu, Ylä-Jääski Sara

 

Koko Kannaksen lukion henkilökunta onnittelee lämpimästi ja ylpeänä uusia ylioppilaitaan!