Yhteishaun tulokset ja ilmoittautuminen Kannaksen lukioon

Yhteishaun tulokset julkistetaan aikaisintaan 11.06.2020 Kannaksen lukion nettisivuilla ja ovessa (os. Terijoenkatu 2). 

Kannaksen lukion nettisivuilla julkaistaan 11.6. tiedote, jossa annetaan ohjeet lukiopaikan hyväksymiseen sähköisesti ja jossa on linkki sähköiseen ainevalintakyselyyn lukujärjestystä varten (täytettävä heti, viimeistään su 14.6.).

Paikka on vastaanotettava viimeistään 25.6.2020. Ilmoita rehtorille myös, jos et ota opiskelupaikkaa vastaan (Jyrki Rosti, jyrki.rosti@lahti.fi, puh. 050 559 7840). Varasijat ovat voimassa 14.8.2020 asti. 

Poikkeusolojen vuoksi uusille opiskelijoille tehdään ensimmäisen jakson lukujärjestys valmiiksi sähköisen ainevalintakyselyn perusteella.  Muiden jaksojen lukujärjestyksensä uudet opiskelijat saavat tehdä itse ensimmäisen jakson aikana opinto-ohjauksen tunneilla. Lukujärjestyksen voi nähdä Wilmassa, kun se on valmis. 

Lahden kaupungin peruskouluista tulevilla Wilmatunnukset pysyvät voimassa. Muista peruskouluista tuleville lähetetään erillinen sähköposti, jossa on ohjeet Wilmatunnusten aktivoimiseen. 

Lämpimästi tervetuloa Kannakseen! Tänne jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on!