Kannaksen lukio mukana Lahti Fringessä

Kannaksen lukion toiminnalliset taidetyöpajat sopivat kaikenikäisille vauvasta vaariin. Meidät löytää Lanunaukiolta, Rautatienkadulta ja Kaupungintalon puistosta. Tule tekemään oma hyönteishotelli, kiviamuletti, käsintehty paperi, pinssi, katupainantaa tai tule kokeilemaan performanssia, runoutta, ”elämän pyörää” zoetroopilla, katsomaan elokuvia miniCinemasta tai ostamaan syysherkkuja ja pientä taidetta tai ihan vaan katsomaan…Meiltä löytyy kaikkea.

Meitä on muitakin… mukana olevat Kannaksen lukion opiskelijat opettajineen ovat osa suurempaa Lahti Fringe festival yhteisöä. Tänä syksynä kolmatta kertaa järjestettävän Lahti Fringen ohjelmakattauksen sydämen muodostavat paikalliset tekijät eri puolilta Suomea. Hienoa, että mekin saamme olla mukana ja festival lopulta järjestyi tänäkin syksynä koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista huolimatta.

Tervetuloa perjantaina 4.9. ja lauantaina 5.9. tapahtumaan!