Globsol-ohjelma 18-22-vuotiaille nuorille

Laitatko ääntä kovemmalle uutisten alkaessa etkä vaimenna niitä? Haluatko enemmän tietoa globaaleista yhteiskuntakysymyksistä?  Entä haluatko tutustua muihin saman ikäisiin, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista?

Globsol antaa nuorille Suomesta ja Ruotsista mahdollisuuden verkostoitua ja oppia enemmän globaaleista kysymyksistä. Tapahtuman aikana tarjoamme sinulle osallistujana mahdollisuuden oppia uutta ajankohtaisista aiheista sekä osallistua luennoille ja innostaviin keskusteluihin.  Saat myös työkaluja ja vinkkejä jos haluat jatkaa teemojen parissa tulevaisuudessa. Globsol järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa digitaalisessa muodossa. Voit siis osallistua tapahtumaan kotisohvaltasi riippumatta siitä, sijaitseeko se Rovaniemellä tai Gotlannissa.

Milloin? 28.11.2020 noin klo 11 ja 16 välillä

Miten ja missä? Globsol järjestetään Zoom-palvelussa. Kieli: englanti, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi tai ruotsiksi esimerkiksi chatin kautta.

Teema? Miten voi käsitellää omaa ilmastoahdistustaan? Mitä voimme oppia Afrikka-yhteistyöstä? Mitä siirtolaisuuden kokemukset merkitsee? Mitä uutta EU:ssa tapahtuu ilmastoon, Afrikka-politiikkaan ja siirtolaisuuden teemoihin liittyen?

Ohjelma ei vaadi aikaisempaa kokemusta aiheista.

Tämän saat meiltä: työkaluja, inspiraatiota, tietoa ja luentoja

Odotamme sinulta: että osallistut koko päivän ohjelmaan ja että sinulla on kiinnostusta oppia uutta

Tervetuloa hakemaan mukaan ohjelmaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.11.2020. Paikkoja on rajoitetusti, eli ilmoittaudu mukaan pikimmiten.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Globsol_2020_NY_0603/fi

Lisätietoa: https://www.globsol.se/fi