Kuvataidelinjan opiskelijat vierailivat Hyvinkäällä Yhdessä on enemmän -näyttelyssä

Kannaksen lukion kuvataide- ja muotoilulinjan opiskelijat ovat näyttävästi mukana Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiön organisoimassa Yhdessä on enemmän -näyttelyssä Hyvinkään Villa Artussa. Näyttelyssä esillä ovat sekä kuvataidelinjan kevään 2019 Soveltavan taiteen -ryhmän että kevään 2020 Visuaalisen viestinnän -ryhmien teoksia.

Kannaksen lukio on tehnyt yhteistyötä Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiön kanssa jo muutaman vuoden ajan. Yhteistyön ansiosta kuvataidelinjan opiskelijat ovat päässeet mm. työskentelemään taiteilija Heta Kuchka opastamana. Opiskelijat ovat myös osallistuneet valtakunnalliseen nuorten visuaalista ilmaisua esittelevään Nuori taide-tapahtumaan.

Kannaksen lukion opettajat Taina Laakkonen ja Leena Valtonen vierailijat näyttelyssä kevään 2020 Visuaalisen viestinnän -ryhmän kanssa, joka tuotti näyttelyyn animaatioita, maalauksia, piirroksia, installaatioita ja videoita.