Selvitetään Kannaksen hiilijalanjälkeä!

Hei Kannaksen opiskelijat!

Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden kunniaksi, selvitetään yhdessä, mistä Kannaksen lukion hiilijalanjälki muodostuu ja mitä voimme tehdä sen pienentämiseksi. Hae mukaan Kannaksen lukion ja LUT-yliopiston yhteiseen projektiin, josta saat Ympäristökasvatuskurssin suoritusmerkinnän (S).

Lukion hiilijalanjälkeä ei ole Suomessa aiemmin tutkittu, joten pääset mukaan luomaan täysin uutta!

Hiilijalanjäljen laskeminen tehdään yhteistyössä LUT-opiskelijoiden kanssa. Aiheen ei tarvitse olla sinulle tuttu, riittää, että motivaatio on kohdallaan. Tärkeää on myös kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä valmius ryhmätyöhön etäyhteyksienkin avulla.

Ensimmäinen tapaaminen on 5.2. klo 13-15 ja työ valmistuu huhtikuun loppuun mennessä. Työaikataulut sovimme yhdessä sopiviksi.

Tule mukaan! Ilmoittaudu 24.1.21 mennessä Wilmaviestissä olevien ohjeiden mukaan.