KANNAKSEN LUKION KEVÄÄN 2021 YLIOPPILAAT

KANNAKSEN LUKION KEVÄÄN 2021 YLIOPPILAAT

 

Aeschlimann Iida, Alaranta Oskari, Alhasto Veeti, Bidinlae Sunita, Brofeldt Niki, Bruder Francis, Dahl Sanni, Durmanova Anita, Frilander Otto, Galliano Michele, Gran Sophie, Harju Sofia, Hatanpää Jeanette, Havanka Riku, Heikkilä Jerita, Helén Vanda, Heliö Sofia, Helle Tiitus, Helminen Anni, Hokkanen Eero, Honkanen Annaleena, Horn Helmi, Hovinen Verneri, Hyytiäinen Meri, Hämäläinen Hilkka, Hämäläinen Lauri, Hämäläinen Veera, Jaakkola Heikki, Jahn Tiia, Jantunen Hilda, Jokinen Antti, Jokinen Camilla, Järvelä Aava, Järvi Betty, Järvinen Jenna, Kaariste Saara, Kallinen Eemeli, Kari Veronica, Karppinen Ella, Katekeetta Robin, Katko Aada, Kautonen Evie, Kemppainen Veera, Kivioja Janita, Kohonen Eevi, Kolmonen Elias, Koponen Inka, Koponen Juho, Korajoki Inka, Koskinen Eetu, Koskinen Leevi, Koskipalo Jeremias, Kosonen Sanni, Kulmala Lauri, Kuosmanen Tytti, Kuusisto Teemu, Kuutsa Lotta, Kämppi Niko, Könnilä Emilia, Laakkonen Veera, Lantta Iina, Lari Jesse, Lastikka Viivi, Laukkanen Lotta, Lehmus Emmi, Lehtinen Lauri, Lepistö Juuso, Levänen Saga, Liljeroos Ida-Maria, Lipsanen Anni, Liukkonen Jenna, Lundén Minja, Luostarinen Ellinoora, Maaninka Emma, Madilainen Elena, Makkonen Julius, Markkola Topias, Marvaila Anni, Mustonen Sofia, Muttilainen Veeti, Mäkinen Max, Nazari Jawad, Niemi Vilja, Nieminen Aleksi, Nieminen Elisa, Nieminen Ronja, Nurmi Lotta, Nylund Venla, Parikka Anniina, Pelkonen Joel, Peltoniemi Antti, Peltovako Max, Poutiainen Veeti, Pynninen Elias, Pärssinen Vilma, Raikaa Rene, Rantanen Anni, Raunio Onni, Regina Emmi, Rekola Ella, Rekola Niina, Rezin Anton, Rinne Iiris, Rinne Janni, Ristola Kalle, Ryyppö Janita, Saarelainen Milla, Saarinen Venla, Saastamoinen Siina, Sahanen Olivia, Sainio Jimi, Salo Markus, Salonen Ronja, Serkelä Eedla, Siikaniemi Elina, Simola Vilma, Sinisalo Emmi, Soini Oskari, Suoniemi Jenni, Taavila Suvi, Talonen Juho, Tarkka Perttu, Tarvainen Maria, Terziev Aleks, Toivonen Cecilia, Toivonen Roni, Tulokas Heidi, Tuovola Essi, Tyni Jessika, Utriainen Miisa, Valo Ilona, Varho Tiia, Varjo Jenniina, Varjovirta Sami, Venäläinen Niko, Vilander Juuso, Viljanen Elmo, Välimaa Kasper, Väärä Wilma, Väätäinen Aatu, Yildirim Mina, Ylönen Sanni

Kannaksen lukio ylpeänä onnittelee tuoreita ylioppilaitaan!

Olette yltäneet upeaan suoritukseen historiallisen vaikeissa olosuhteissa. Olkaa ylpeitä itsestänne! Selvisitte näistä korona-ajan haasteista – selviätte myös tulevista haasteista! Luottakaa itseenne.

Monia asioita voit valita, monia et. Tavoittele unelmiasi, tartu hetkeen ja muista arvostaa kaikkea sitä, mitä sinulla jo on.

Onnellista elämää!

T. Kannaksen väki