Lipunmyynti Peppi Pitkätossuun on alkanut

Kannaksen lukio esittää PEPPI PITKÄTOSSU

Pepin esityksiin liput tästä: kannaksenlukio.eventiolive.fi

Kun Peppi Pitkätossu muuttaa Huvikumpuun, ei mikään kaupungissa ole enää ennallaan! Pepin hurjat voimat, villi ja vauhdikas käytös sekä jännittävät tarinat pistävät pyörälle niin poliisien, rosvojen kun sosiaaliviraston tädinkin elämän. Naapurin lapset, Annika ja Tommi, ovat kuitenkin ihastuksissaan: He eivät ole osanneet edes unelmoida niin hauskasta ja jännittävästä ystävästä kuin Peppi on. Vai oletteko kuulleet kenestäkään toisesta, joka asuisi talossaan hevosen ja apinan kanssa, omistaisi sitruunasoodapuun ja nukkuisi jalat tyynyllä?

ESITYKSET 21.4. – 26.4. 2022 KANNAKSEN LUKION TERIJOKISALIN NÄYTTÄMÖLLÄ

21.4. klo 18.00 ensi-ilta
23.4. klo 17.00
24.4. klo 13.00
24.4. klo 17.00
26.4. klo 9.30

KÄSIKIRJOITUS Astrid Lindgren – Staffan Götestam
SUOMENNOS Liisa Ryömä
OHJAUS Tytti Jäppinen
MUSIIKKI Anders Berglund – Jan Johansson – Georg Riedel
MUSIIKIN OHJAUS Erja Könönen
LAVASTUKSEN OHJAUS, VALOKUVAT, JULISTE Leena Valtonen
PUVUSTUKSEN OHJAUS Hanna Kaitila
ÄÄNI- JA VALOTEKNIIKKA Suman Knuuttila

Kannaksen lukion opiskelijoiden vauhdikas, värikäs ja musiikkipitoinen näytelmä ilahduttaa kaikenikäisiä katsojia 5-vuotiaasta ylöspäin. Esityksen kesto noin 2 tuntia (sis. väliajan). LIPUT 15€, sis. palvelumaksun, narikan ja käsiohjelman