Kannaksen lukion kevään 2022 ylioppilaat

Kannaksen lukion kevään 2022 ylioppilaat

Aho Riina, Ahtialansaari Inka, Alabay Sara, Alaranta Eerika, Aspegren Jaakko, Azócar Labra Benjamín, Dahl Emil, Diaz Laukkanen Adriana, Engblom Sara, Gavrilyuk Polina, Heikkilä Sanni, Heinonen Emma, Hell Matilda, Hellsten Nanna, Helmchen Senja, Hietanen Emmi, Hiltunen Juho, Himanen Julia, Hirvonen Ilari, Hokkanen Anastasia, Hukka Eetu, Hulkkonen Katja, Husso Veeti, Hynynen Siiri, Idijatullina Diana, Janop Janely, Järvelä Rosaliina, Jäsberg Helga, Kallioniemi Sini, Kapanen Olivia, Kari Matias, Karvonen Pipsa, Kasper Eemil, Kaukolahti Edit, Kemppainen Emma, Kettunen Jenna, Kirkonpelto Eliisa, Koivula Jenni, Koivula Nelli, Kolehmainen Sydney, Kolganov Vladislav, Korpela Pihla, Koskenniemi Miska, Kosola Totti, Kuittinen Eemeli, Kujala Siiri, Kumpulainen Anni, Kurronen Eetu, Kärki Samuel, Laakoli Jaakko, Lahtinen Janette, Lankinen Valtteri, Lehtinen Viivi, Lepistö Lenni, Leutola Petra, Liikonen Liina, Lindholm Mette, Liusvaara Eero, Läspä Vili, Lääveri Luka, Manninen Ella, Morozova Aleksandra, Mäkelä Ronja, Niemimäki Veeti, Niutanen Jasper, Notkola Jennika, Nummela Jemina, Nyberg Tatu, Oinonen Olivia, Paakkari Ville, Paaso-Rantala Inkeri, Palmroos Patrick, Palmroos Vilhelmiina, Parrila Mikael, Partanen Emmi, Peltonen Aki, Pesu Eveliina, Piirainen Taavi, Pullinen Tino, Puranen Sara, Pyykkö Joona, Raevuori Aada, Rainikka Kasperi, Rantanen Iiris, Rautiainen Ruu, Ruusuvirta Jaakko, Ruuth Eevi, Saarinen Joonatan, Saarinen Onni, Salokangas Tiitus, Salonen Neea, Salonen Ville, Seunala Maiju, Silvennoinen Aida, Simpanen Niko, Siniketo Vilja, Sipponen Josefina, Sirola Aku, Soila Emmi, Starckjohann Niklas, Strandberg Oosa, Strapchuk Adelina, Tanskanen Iida, Tervonen Laura, Tolkkinen Mona, Tolonen Santeri, Tommola Ella, Tulokas Mirko, Turunen Fanni, Tähti Elias, Tähtinen Teemu, Uimonen Pipsa, Vaaljoki Matias, Vallasvuo Nonna, Vesalainen Vanda, Viinikainen Oskari, Viljanen Veeti, Virtanen Onni, Virtanen Wilma, Väisänen Aleksi, Ylinen Jimi, Yrjölä Lyyli

Uusien ylioppilaiden nimilista on päivitetty 2.6.2022.

Kannaksen lukio ylpeänä onnittelee tuoreita ylioppilaitaan!

Olette yltäneet upeaan suoritukseen historiallisen vaikeissa olosuhteissa. Olkaa ylpeitä itsestänne! Selvisitte korona-ajan haasteista – selviätte myös tulevista haasteista! Luottakaa itseenne.

Monia asioita voit valita, monia et. Tavoittele unelmiasi, tartu hetkeen ja muista arvostaa kaikkea sitä, mitä sinulla jo on.

Onnellista elämää!

T. Kannaksen väki