Kannaksen lukion opiskelijoita monessa mukana Lahden joulukylässä

Hei, tule Lahden joulukylään tekemään jouluisia pieniä ja isompia ostoksia. Kannaksen lukion yrittäjätontut ovat jälleen ahkeroineet leipoen, muotoillen, piirtäen, maalaten, ommellen jne. Tuloksena onkin syntynyt upeita, ainutlaatuisia uniikkeja jouluisia leivonnaisia, joulukortteja, pieniä taide- ja muotoiluesineitä sekä käsityöllisiä tuotteita. Yrittäjätontut myyvät tuotteitaan joulukylän mökissään maanantaista 16.12. torstaihin 19.12. saakka.

Joulukylässä tapahtuu toki paljon muutakin. Kannaksen lukion Kuvataide- ja muotoilulinjan opiskelijaryhmä veistää lumiveistoksen Maailman rauha. Lumiveistos on ketju, jossa lapset ja eläinlapset kulkevat eteenpäin tulevaan luottavaisin mielin. Ohjaavina opettajina toimivat Leena Valtonen ja Taina Laakkonen. Lumiveistoksen rakentumista pääsee seuraamaan perjantaina 13.12. alkaen, jolloin ryhmä valmistaa lumiaihiot. Varsinainen veistäminen ja muotoilu alkaa maanantaina 16.12. ja teosketju valmistuu torstaiksi 19.12.

Tervetuloa Lahden joulukylään!

Täältä löydät lisää tietoa Lahden joulukylästä

Lahden joulukylän meille mahdollistaa Lahden kaupunki sekä Lahden seurakuntayhtymä.

JÄRJESTÄJIEN YHTEYSTIEDOT

Pääjärjestäjät Lahden kaupunki ja Lahden seurakuntayhtymä

Kyläemäntä Inkeri Määttä +358 44 416 3890, inkeri.maatta@lahti.fi

Reetta Kalteenmäki +358 44 719 1472, reetta.kalteenmaki@evl.fi