IB Boot Camp Enonsaaressa

Perjantaina 11.9. Pre-IB-opiskelijat viettivät iltapäivän boot campin merkeissä. Matka alkoi käppäilyllä satamaan, josta laiva kuljetti opiskelijat Enonsaareen. Siellä tutorit jakoivat porukan neljään ryhmään, joille he vetivät ryhmäpelejä ja -leikkejä. Joukkueet tienasivat peleistä pisteitä, eikä kilpailuhengestä ja yritteliäisyydestä tosiaankaan ollut puutetta. Lopulta kuitenkin vain yksi poppoo kruunautui voittajaksi, ja kukin sen jäsenistä sai palkinnoksi karkkipussin. Eivät muutkaan kuitenkaan ilman syötävää jääneet: ryhmäpelien ja -leikkien jälkeen oli tarjolla makkaraa, makeisia ja piirakoita. Ja sitten olikin jo aika lähteä satamaa kohti. Paluumatkalla kaiutin huusi kannella tunnelmaa nostattavia kappaleita, ja aurinkokin päätti pilkistää pilviverhon takaa.

Kaiken kaikkiaan reissu oli aivan ihana ja ryhmähenkeä nostattava! Vaikka vilu välillä kiusasikin, tutorit keksivät liikunnalliset keinot sen karkottamiseksi. Kiitos kaikille boot campiin osallistuneille ja sitä järjestäneille!

Teksti ja kuvat: Aava Murto K20IB