Puheviestintätaitojen päättökoe tammikuussa 2021

Oletko valmistumassa keväällä tai ensi syksynä? Haluatko suorittaa puheviestintätaitojen päättökokeen? Koe järjestetään Kannaksessa perjantaina 22.1. klo 14.40 alkaen.

Jos tammikuussa ollaan etäopetuksessa, koe järjestetään videoyhteyden välityksellä.

Kokeeseen kuuluu kaksi osaa: ryhmäkeskustelu ja valmisteltu puhe-esitys. Kokeen suorittamisesta saa todistuksen ylioppilasjuhlassa. Arviointikriteerit näet tästä. Valmistautumisohjeita ja lisätietoa löydät täältä.

Koe on Opetushallituksen laatima, suomenkielinen, vapaaehtoinen ja opiskelijoille maksuton. Lisätietoa voit kysyä Heidiltä tai Vilmalta. Jos haluat suorittaa kokeen, ilmoittaudu vastaamalla kaikille abeille ja 4. vuosikurssin opiskelijoille lähetettyyn Wilma-viestiin 11.1. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova!

terveisin Heidi Toivonen ja Vilma Lanki